Det här är kursen för dig som vill jobba som virtuell assistent.

All The Tools You Need To Build A Successful Online Business

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed. Mauris pellentesque eget lorem malesuada wisi nec, nullam mus. Mauris vel mauris. Orci fusce ipsum faucibus scelerisque.

Call To Action

En virtuell assistent är en person som jobbar på distans och hjälper företag med det som är runt omkring en kärnverksamhet. Som virtuell assistent kan du jobba med administration, kundservice, marknadsföring, text av alla de slag, hemsidor, sociala medier, ekonomi med mera. De tjänster du väljer att erbjuda är baserade på de kunskaper just du har.

Just nu är kursen stängd och det är osäkert när den öppnar igen. Sätt gärna upp dig på väntelistan så länge.

SÄTT UPP MIG PÅ VÄNTELISTAN!

Är kursen rätt för mig?

Vill du jobba på distans och kunna styra över din tid på ett annat sätt än när du är anställd?

Vill du slippa stressen och tiden som det kan innebära att åka från och till jobbet? 

Vill du lägga mer av din tid i hemmet och styra över din egen tid?

Krävs det några förkunskaper?

Det är inget krav, men det är en fördel om du är van att använda en dator. En virtuell assistents arbetsredskap är oftast en dator och mycket av kursen utgår från det.

Måste jag driva eget företag?

Nej du behöver inte driva eget eget företag. Det är flera virtuella assistenter som till en början har valt att tex. fakturera via Frilans Finans eller Cool Company.

Modul 1 - Nisch och drömkund

I den här modulen kommer vi att prata om hur du får fram din nisch och din drömkund.

Det finns många olika saker du kan jobba med som virtuell assistent, så det gäller att hitta din nisch (det som du brinner för) och sedan hitta din drömkund som vill köpa det du erbjuder.

Modul 2 - Digitala verktyg

Det finns otroligt många olika program du kan använda dig av som virtuell assistent.

I den här modulen får du information om några av de vanligaste programmen / systemen som jag själv och flera andra virtuella assistenter jobbar i dagligen.

Modul 3 - Hitta kunder

I den här modulen kommer du att få förslag på hur du kan hitta kunder och marknadsföra ditt företag som virtuell assistent.

För det är ju så att det går att starta ett företag ganska enkelt, det går att få fram sin nisch, veta vem som är drömkunden och det går och lära sig flera olika program och system. Men i sista änden är det så att det behövs kunder för att företaget ska gå runt och de kommer inte automatiskt. 

Modul 4 - Prissättning

I den här modulen får du information om två olika sätt att ta betalt på, samt information om vad du bör debitera per arbetad timme.

Du får även ta del av Räknesnurran. Den hjälper dig att räkna fram vad du bör omsätta per månad för att kunna ta ut den lönen du önskar.

Modul 5 - Målplaneraren

Ett av de bästa sätten för att komma dit du önskar är att ha nedskrivna mål och planer, både långsiktiga och kortsiktiga.

I den här modulen får du jobba med målsättning. Du får bland annat tillgång till VA-målplaneraren där du kommer kunna planera ett år framåt.

KÖP KURSEN NU!

Bonusmodul:
Starta företag (värde 799:-)

Här får du information och tips som kan vara bra att ha med dig om du i framtiden vill starta eget företag.

Vi går bland annat igenom:

  • 4 olika bolagsformer
  • SNI-kod
  • Företagsnamn och verksamhetsbeskrivning
  • Skatt och moms
  • Bokföring
  • Hur du fakturerar, med eller utan eget företag
Ja tack, jag vill köpa kursen!

 

Zoom-träffar


Utöver detta ingår ett gruppsamtal i månaden via Zoom. Du får möjlighet att ställa frågor och bolla funderingar.

Anmäl dig innan 27/9- få GRATIS avtalsmall 


Avtal är otroligt viktigt att skriva innan du påbörjar ett samarbete med din kund. Det här är något som många tycker är klurigt och väldigt tidskrävande - att få till ett eget proffsigt avtal att skicka. Så ta chansen och få min mall om du överväger att anmäla dig till kursen!

 

Camilla Englund

”Kursen har varit en jättebra och övergripande grund för mig som letat kunskap om hur det fungerar att arbeta som virtuell assistent.

Malin tar upp flera olika delar som jag har funderat på och det har hjälpt mig jättemycket.

Det har även gett mig en känsla av att jag verkligen skulle kunna komma närmare mina drömmar om eget företag! Tusen tack!”

Therese Lindqvist

"Malin levererar en proffsig och innehållsrik kurs, förpackat i ett stilfullt format.

Efter att ha läst den här kursen, känner jag att jag är redo och har ett försprång till att starta som VA!"

Nettan Andersson

"En riktigt bra kurs med mycket innehåll även bra praktiska tips på program och genomgång. Malin är duktig på handledning på ett mycket sympatiskt och pedagogiskt sätt.

Kursen var både rolig och utvecklande. Jag har lärt mig mycket som man inte tänker på som ny i denna bransch och man lär sig en hel del om hur man ska lägga upp sitt blivande företag plus en massa mer. Kan varmt rekommendera denna kurs".

Kurs: Bli virtuell assistent

3 495,00 SEK

Köp kursen idag! 

 
Du får tillgång till hela 5 moduler och möjlighet att vara med på livesända Zoom-möten. Samt att du får tillgång till ett forum som är enbart för er som går kursen.

Jag garanterar att jag kommer göra mitt bästa för att det ska gå bra för dig och jag hoppas att du efter den här kursen kommer vilja jobba som virtuell assistent, för det är nämligen världens roligaste jobb. Ser fram emot att vi kommer vara många fler virtuella assistenter inom kort!

 

Jag heter Malin Björnell & är din kursledare.


Sedan 2018 har jag jobbat heltid som virtuell assistent och tycker att det är ett fantastiskt roligt jobb.

 Jag är uppvuxen i en entreprenörsfamilj, har själv drivit flera olika företag och har som anställd mer än 10 års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring i roller som marknadsassistent, Key Account Manager och Trade Marketing Manager.

Jag bor i Jönköping med min man och två barn. Jobbet som virtuell assistent passar mig därför utmärkt då jag kan anpassa min arbetstid efter familjen. 

Jag hoppas att jag kan inspirera dig till att våga ta steget och börja jobba som virtuell assistent, världens bästa jobb. 

Vi ses i kursen!

Kurs: Bli virtuell assistent

3 495,00 SEK
JA TACK, JAG VILL KÖPA KURSEN
SÄTT UPP MIG PÅ VÄNTELISTAN!

Pengarna tillbaka-garanti

Om det skulle vara så att du efter genomförd kurs (dvs har gått igenom alla lektioner och gjort alla "uppgifter") känner att du inte har fått något som helst resultat eller effekt hör då av dig till mig.

Det är viktigt att du hör av dig inom 14 dagar från avslutad kurs och i samband med det kan visa att du har gjort jobbet, samt ger feedback på vad som kan förbättras med kursen. Då återbetalar jag din investering.

Det är nämligen väldigt viktigt för mig att du är nöjd med din investering, både i tid och i pengar.

KÖP KURSEN NU!
SÄTT GÄRNA UPP MIG PÅ VÄNTELISTAN SÅ LÄNGE!