Jobba hemifrån som virtuell assistent

Fortsätt jobba hemifrån - som virtuell assistent

bli virtuell assistent flexibel vardag jobba hemifrån virtuell assistent Jun 02, 2022

 

Under pandemin har många (kanske du) jobbat enbart eller ofta hemifrån och det har passat oss olika bra. Men vi som stormtrivts med det, eller på annan självvald plats, kanske inte tycker att det varit toppen att börja lägga tid, kraft och pengar på att pendla till jobbet igen. 

Alla behöver vi nog det sociala sammanhanget och tycker att det är mer eller mindre trevligt att ha kollegor, men många har också upplevt ett större fokus och bättre arbetsro hemma. För att inte tala om den flexibilitet det inneburit kring familjelivet och att "pandemihund" blev ett begrepp när fler fick möjlighet att förverkliga den drömmen.

Om du är en av dem som beskrivs här, passar tydligen hemarbete bra för dig. Eller åtminstone att välja plats själv för att prestera och må bäst. Kanske är livet som egenföretagare något för dig och eftersom du läser detta - virtuell assistent. I ett tidigare blogginlägg har jag skrivit om hur det kan fyllas med olika kompetenser och arbetsuppgifter, utifrån den du är. 

 

Bli virtuell assistent - bästa jobbet!

Att starta upp din business som virtuell assistent, även om det är hemifrån, innebär självklart en hel del jobb. Men du gör det på dina villkor, där det passar dig och hur mycket du behöver eller vill jobba. För mig är det en otrolig förmån att både jobba med det jag vill och att ha friheten i att lägga upp arbetet utifrån hur jag fungerar snarare än att pressa in mig själv i en mall som anställd på en fysisk arbetsplats där jag måste befinna mig mellan vissa klockslag. 

 

Checklista med tips för att forma din nya vardag

Behöver du hjälp på traven med att brainstorma vad och hur du ska göra för att forma din nya, mer flexibla vardag och bli virtuell assistent, vill jag tipsa om att ladda ner min gratis "Checklista för dig som vill bli virtuell assistent". Du får massor av tips och idéer som kan få igång nya idéer och strategier hos dig! Här hittar du den.

Jag hoppas att detta sår ett frö hos dig och önskar dig stort lycka till med att forma den vardag som du fantiserar om med en onlinebusiness!

 

Allt gott från Malin!